Ne demek?

Wiki Article

Türkiye’de veya uluslararası olarak mürtefi bilinirliğe iye markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri ilişkilerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına gereğince KARGO Parasız.

Boş bir kağıdı yere kucak, tabanğınızı üstüne koyduktan sonra bir yazar himmetı ile şekildeki kadar kıç baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan doğru şekilde çizin.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri pazarlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO Meccani.

Kat etrafında vaziyet meydan fermuarlı tasar çizimı ile modern ve şık bir görünüm sunan ayakkabı, daha uygulama bir yararlanma imkanı sağlar.

Hazan ile omuz omuza yılın trend bot ve çizme modelleri kombin sevenlerin ilgisine sunulmaya temelladı. Kış aylarında stil sahibi kadınların mübrem kombin parçalarından olan bot modelleri oldukça çarpıcı bir koleksiyon ile sizlerle buluşmaya hazır.

Bu perese kadın çizme markalarının bir epey okkalı olmasında etkilidir. Kadınların farklı beklentilerine ve tarzlarına yönlü çizmeler tasarlayan çok nüshada bellik

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıa sunduğu, ait markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Geçmişte yalnız karlı günlerde tercih edilen bu meşakkatlilü ayakkabı modelleri, değişen tabiat ve teknolojiler ile her mevsime ve koşula uyumlu hâle gelir. Ongun yağışlı günlerde güvenli ve konforlu kullanma imkânı veren ayakkabıların nispetle yaz aylarında kullanılabilecek yenilikçi düşüncemlar da bulunur. şitalık botlar, birinci sınıf materyalleri ve dayanıklı tabanları ile kendinizi her koşulda güvende hissetmenizi esenlar. Zemini hummalıca tutan tabanlar, kaymanıza ve dengenizi kaybetmenize duvar olur.

şayet göl ayağı numaranızdan tehlikesiz değilseniz kıytırık bir yöntemlerle kıç numaranızı öğrenebilirsiniz.

Trendyol’daki son 6 kamer başarımıyla yüksek alıcı memnuniyeti sağlayan, nitelikli ve itimatlı ihtimam veren vandözlara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Topuklu bot kadın malzeme kalitesi esnek olduğu devran tabanğın kemiklerini yormaz ve konforlu kullanım yaratır. Aynı zamanda malzemenin âlem alabilir olması belirti oluşmasını engelleyerek bukanak esenlığını destekler.

Trendyol’daki son 6 kamer başarımıyla mualla jüpiter memnuniyeti sağlayan, nitelikli ve ciddi ihtimam veren vandözlara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Seçiminızı yansıtacak birkaç aksesuar ile kombinizi tamamlayarak kışa büyük bir giriş yapmak istemez misiniz? Stilini vurgulamak isteyen tüm kadın deri casual ayakkabı kadınlar karınin hazırladığımız eşsiz koleksiyonumuz bu mevsim da vazgeçilmeziniz olacak.

Report this wiki page